![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit un articol foarte interesat despre homocisteina, care da peste cap toata teoria colesterolului (ambele feluri de colesterol sa aiba valoarea de 300-400, atunci e bine). Valoarea homocisteinei se poate controla prin analize si pentru micirea ei se ia B6, B12 si acid folic, exact in concentratia pastilelor Synervit.
Mama, care are ceva cunsotinte medicale, citeste (de fapt studiaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) o carte despre homocisteina de cateva zile si-i incantata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 21-July 08 Member No.: 4,296 ![]() |
Am citit un articol foarte interesat despre homocisteina, care da peste cap toata teoria colesterolului (ambele feluri de colesterol sa aiba valoarea de 300-400, atunci e bine). Valoarea homocisteinei se poate controla prin analize si pentru micirea ei se ia B6, B12 si acid folic, exact in concentratia pastilelor Synervit. Mama, care are ceva cunsotinte medicale, citeste (de fapt studiaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) o carte despre homocisteina de cateva zile si-i incantata. Noi suntem fiinte solare. Si cand iesim la lumina, la soare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) o mica minune se intampla: ne bronzam . Si sub actiunea UVB colesterolul este transformat in vitamina D; cam 10000 de UI la 20 minute de expunere. Cand se termina cu expunerea la soare, un timp nu racim, nu ne imbolnavim. Colesterolul si-a facut treaba si a aparut vit D. Adauga la asta efortul sustinut in aer liber si alte minunate reactii incep in corp. Basca te simti si bine, ca incepe "ploaia" de hormoni de fericire, creste starea de energie ... wow .. scade colesterolul. Oare ce face corpul cu el ? Mancam. De mii ( ilioane) de ani. Mancam si acum, doar ca puii n-au vazut in viata lor soarele si doar mancare de pe dealurile chimiei (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , rosia a uitat cum trebuie sa fie rosie iar continutul ei nici nu prea mai seamana cu ceea ce era acum 20 de ani. Dar mancam. bem apa .. pardon .. ma lasi ? BEm Coca cola, orice dulce .. cafea super prelucrata in fel si chip cu aditivi de nu se mai simte cafeaua. Ceaiul .. demodat. Apa .. nu-i buna nici in galosi. Stam la soare de ... ani. Pardon .. nu mai stam la soare ca nu mai avem timp, nu mai este la moda, ne e capul plin de hoax-uri cum ca statul la soare fara crema este periculos etc. Da, este periculos cand este prea mult; si apa este periculoasa cand este prea multa. Orice este periculos cand intreci masura. DAr de aici pana la a-ti astupa pielea cu tot felul de creme care mai de care mai pline de tot felul de chimicarii .. e cale lunga. si gresita. Merge spre directia pe care scrie scrie cancer, degenerare etc. FAcem efort in aer liber (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) LOOL .. la bere poate. Lasa, poate ma misc un pic maine. Chiar n-am timp, servici, casa, copil, sot, soacra ... ce mai vreti de la sufletul meu. Si incetam sa existam, pentru ca noi nu avem loc in propriile noastre vieti. si colesterolul creste, ca se aduna, fabricuta din noi era instruita sa produca pentru ca avea un rost colesterolul. Si brusc devine dusman. Si dusmanul trebuie omorat. asa ca ii dam cu statine. La razboi ca la razboi, mai pierzi un ficat, un rinichi, sunt atacate mitocondriile, mai mor 60 de oameni, FDA se trezeste si retrage Baycolul de pe piata. Nu-i nimiiic .. inventam altul. Colesterolul este dusmanul! Oare ? In cartea lui VAleriu popa despre cauzele bolilor , la colesterol scrie asa: Colesterol C.M.P. : Obturarea canalelor bucuriei. Teama de a accepta bucuria. N.M.G. : Aleg sa iubesc viata. Canalele mele sunt larg deschise. Este atat de bine sa primesti bucuria. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:16 PM |
|