![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu ca urmatoarele chestii aplicate pe pielea inrosita ajuta:
-iaurt -branza proaspata de vaci -aloe vera (gel cumparat, cu 99% aloe in el sau gel proaspat din planta) - preferatul personal, chiar si fara insolatie, in loc de crema dupa plaja -ulei de masline amestecat cu zeama de lamaie Pentru pe dinauntru: calciu si multe lichide. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
spray OXIMED
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 21-July 08 Member No.: 4,296 ![]() |
spray OXIMED wow .. nu! ca nu-ti ia nici durearea, mai are si hidrocortizon basca nu ai voie sa-l dai pe suprafete intinse, usuca pielea, etc. Am vazut la Timisoara, la "Casa Austria" cand am fost cu tatal unei prietene, avea niste arsuri urate si l-au dat cu altceva, cu un spray numit Flamaderm si cu o crema Imerci sau Immerci H3 ( nu mai stiu cum se scrie exact). cm stat eu atunci in curte si am asteptat, m-am ars de la soare pe spate, ceafa; aveam un tricou cam in bretele, parul strans si am stat in soare, citeam ceva si nu mi-am dat seama ca ma ia soarele. Dupa niste ore m-am "developat" si a fost nashpa rau. Medicul mi-a dat o reteta si am luat de la o farmacie de acolo. M-a dat farmacista; in catvea minute mi-a trecut durerea, apoi m-a dat cu un pic de crema. A doua zi eram super ok. Apoi am mai cumparat si tot iau de fiecare data cand ma duc la Timisoara. In Bucuresti nu cred ca l-am vazut dar nici nu m-am uitat in mod expres. Cred ca-l folosesc de vreo 2 ani, da, cam asa. Cu Immerci a dat-o cumnata-mea pe Buburuza cat a purtat scutece, cu sprayoul si crema ma dau cand ma irit pe fata, m-am ars la cratita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si m-am dat cu spray. Nu cred ca stiu vreun "ceva" pentru arsuri care sa ia durerea atat de repede si bine, basca se reface totul repede + este natural . Sprayul este cu extract de patlagina si crema este un amestec de tot felul de chestii. Stiu ca la Timisoara folosesc medicii chirurgi esteticieni chestiile astea, chiar dupa peeling si alte proceduri. Ma uit maine pe etichete si va spun ce contine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:24 PM |
|