![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor aveti grija cu medicamentele, o prietena de a mea era sa moara in weekendul acesta, poate exagerez eu..din cauza medicamentelor, am uitat sa o intreb ce marca de medicamente lua, ceva cu suplislim, chiar nu stiu si poate am zis o tampenie, dar ideea e ca a chemat salvarea acasa, i s-a facut rau, a luat-o cu calduri, pielea sa umflat pe ea, toata era pete rosii, si medici primul lucru stiti ce a intrebat-o?:"luati ceva pastile de slabit?", eu cum am vazut-o pe ea ma socat. Si ziceau medicii ca atata de des se intampla in ultima perioada sa aiba astfel de interventii, au zis ca sunt niste prostii, medicamente care prostesc femeile, ca daca ar avea efect atunci nu ar mai fi operatii pt slabit si toata lumea ar fi slaba.
mama mea a luat ceva picaturi, chiar eu i le-am comandat de pe internet si dupa o zi ce le-a luat a lesinat, am crezut ca din alt motiv, dar de fapt motivul au fost picaturile. Si eu am fost tenta sa incep sa iau, dar acum cand aud atatea cazuri, am zis ca nu ma bag la asa ceva. Eu v-am zis ce am auzit, nu stiu voi cum va simtiti, fetele care luati, dar aveti mare grija. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:37 PM |
|