![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ne gindim la incidenta cazurilor de violenta domestica, adevarul e ca NU se face educatie. Sa infruntam adevarul, barbatii romani NU se afla pe lista barbatilor GALANTI si cu bun-simt, CI FIX LA POLUL OPUS.
Se pormoveaza patriarhatul iar faptul ca ai deschis acest topic, din care reiese ca esti deranjat de educatia baieteilor vis-a-vis de fetite, arata ca tu, domnule SIVAL alias whatever, ai mai avea de aprofundat anumite aspecte legate de comportamentul fata de femei. Chiar un asemenea topic deschis pe un forum de femei ma face ca , in sinea mea, sa iti dau o nota proasta. Ca sa nu mai spun de warn pentru creerea de clone. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ii dau dreptate, maat. lucrurile astea stau la baza nefericii multor oameni mai tarziu. omul nu are tendinte misogine ci doar a observat un fenomen pe care eu l-am studiat mai pe larg.
stai linistita, ca nici femeile nu scapa de educatia problema. un exemplu promovat de societate: "sa ai 90/60/90 ca toti barbatii or sa fie dupa tine, o sa ai tot: barbati cu bani, inteligenti, interesanti etc". nu e de mirare cate femei sunt nefericite din cauza unei gandiri ca asta. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... sa le adaugam pe cele care sunt invatate ca barbatul e dator sa le intretina, singura lor oblkigatie si realizare fiind ...procreerea.
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:47 PM |
|