![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ne gindim la incidenta cazurilor de violenta domestica, adevarul e ca NU se face educatie. Sa infruntam adevarul, barbatii romani NU se afla pe lista barbatilor GALANTI si cu bun-simt, CI FIX LA POLUL OPUS.
Se pormoveaza patriarhatul iar faptul ca ai deschis acest topic, din care reiese ca esti deranjat de educatia baieteilor vis-a-vis de fetite, arata ca tu, domnule SIVAL alias whatever, ai mai avea de aprofundat anumite aspecte legate de comportamentul fata de femei. Chiar un asemenea topic deschis pe un forum de femei ma face ca , in sinea mea, sa iti dau o nota proasta. Ca sa nu mai spun de warn pentru creerea de clone. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ii dau dreptate, maat. lucrurile astea stau la baza nefericii multor oameni mai tarziu. omul nu are tendinte misogine ci doar a observat un fenomen pe care eu l-am studiat mai pe larg.
stai linistita, ca nici femeile nu scapa de educatia problema. un exemplu promovat de societate: "sa ai 90/60/90 ca toti barbatii or sa fie dupa tine, o sa ai tot: barbati cu bani, inteligenti, interesanti etc". nu e de mirare cate femei sunt nefericite din cauza unei gandiri ca asta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, leo, insa cel putin 70% din barbati nu fac si nu gandesc cum spui tu.
Despre partea banilor stransi sunt de accord cu Angel. Femeile sunt cele strangatoare. Eu intotdeauna am avut bani pusi deoparte si la fel multe dintre prietenele mele. In schimb cunosc o gramada de barbati cu datorii in toate partile pentru habar n-au sa-si gestioneze banii sau pentru ca ii arunca aiurea fara sa se gandeasca cu ce o sa traiasca pana la sfarsitul lunii. Am citit acolo ce si cum faci, insa raman la parerea mea ca barbatul este dator sa-si intratina familia. Asa cum femeia va aduce pe lume copii si ii va creste, asa barbatul este dator sa isi intretina familia. Eu n-am spus ca femeia sa nu munceasca si sa stea casnica, in nici intr-un caz. Insa este mult mai greu (nu imposibil) pentru o femeie sa isi indeplineasca si rolul ei in familie si sa castige cat barbatul sau mai mult. De aceea parerea mea este ca rolurile sa se imparta si fiecare sa faca ce poate mai bine si ce stie mai bine. Este practic imposibil sa imparti in jumatate fiecare indatorire si oricum ai lua-o matematic ca sa fim corecti si rezultatul final sa fie cat de cat egal, barbatul trebuie sa aduca cei mai multi bani in casa. Degeaba imi explici mie acum ce bine te descurci tu si fara parinti acasa. Singur. Ar fi de-a dreptul rusinos si naspa pentru tine sa nu te descurci, nu? Insa nu compara asta cu intretinutul unei familii. Cand casa ar fi de 2 ori mai mare, hainele de 3-4 ori mai multe, mancarea de 3-4 ori mai multa, plus 1-2 copii de dus si adus de la gradinita, de facut lectii cu ei, de dus la clubul de desen, de scos in parc, de jucat cu ei, cumparaturi de 3-4 ori mai multe (tu poate porti o pereche de blugi 2-3 ani, dar copilul tau o sa-i poate jumatate de an, etc.), planuri de viitor mai multe (incluzand aici si scoala unde o sa mearga copii, ce rechizite are nevoie, tabara in care o sa-l trimitem si multe mute altele), etc. Gandeste-te ca va trebui sa faci toate astea cel putin 10 ani, nu pe perioada vacantei si apoi spune-mi ca tot vei avea timp de ore suplimentare, de delegatii, un job suplimentar pentru a obtine un venit suplimentar. Si inca o intrebare... ca poate is eu in urma cu legislatia. Care sunt cele 70% dintre femei care pe perioada concediului de crestere a copilului pana la implinirea varstei de 2 ani primesc acelasi salar pe care il castigau cand erau angajate? Din cate stiu indemnizatia pentru acea perioada este de 600 de lei. Si o primesti numai daca ai lucrat 5 ani inainte fara intreruperi, deci mai sunt multe femei care nici banii aia nu-i primesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:32 AM |
|