![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topic de prezentare a membrelor forumului. Pentru cine doreste.
Dupa cum stiti, eu sint unul dintre Cerberii forumului, fiinta aia afuristia care da ban, blocheaza conturi sau le sterge... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In timpul liber ma conversez cu voi. In celalat timp, muncesc. Printre picaturi ma odihnesc. Asta`s eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Salutare Ma bucur sa vad un astfel de forum. Am dat din intamplare peste el dar am hotarat imediat sa ma inscriu pentru ca imi place cum arata, cum este structurat si bineinteles pentru ca este un forum dedicat femeii. Despre mine pot spune ca iubesc muzica, astrologia, esoterismul. Imi place sa citesc despre orice are legatura cu lumea inconjuratoare; fie ca este vorba de lucruri care tin de civilizatii ( in special civilizatii disparute), geografie, istorie ... insa sunt pasionata in primul rand de cartile care trateaza subiecte de genul "societati secrete", " societati initiatice" sau orice fel de lucruri nespuse omului de rand, lucruri pentru care trebuie sa " sapi " pentru a descoperi ceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:31 PM |
|