![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Chiftele a la mozzarella si rosii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
700g carne de vita tocata 6 felii de mozzarella proaspata 2 rosii mari taiate rondele 0.5 felie de paine alba fara coaja 45ml lapte 1 ou batut 50g pezmet 1 lingurita oregan proaspat 6 ansoa din conserva taiate in 2 (daca n-aveti nu-i bai) sare, piper, ulei pt prajit - incalzititi cuptorul la 200C (400F) - inmuiati painea in lapte, a amestecati cu oul si carnea, sare si piper si faceti 6 chiftele (mai rotunjoare) pe care le tavaliti prin pezmet si le prajiti 2 minute pe fiecare parte - ungeti cu ulei o tava ce merge la cuptor si asezati frumos cele 6 piftele, asezati pe fiecare 1 felie de rosie, presarati oregano, o felie de mozzarella si in cruce 2 felii de ansoa - se dau la cuptor pt cca 15 minute pana s-a topit mozzarella (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0103.jpg) la noi carnea n-a parut coapta si-am mai lasat-o putin la cuptor insa mozzarella ar trebui sa ramana alba daca bucatarim a la carte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:05 AM |
|