![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
stiati ca?
uleiul de masline extravirgin italienesc e amar ca pelinul sau fierea sau chinina? in fine, ff amar si foarte neplacut la gust IMHO. cand am sosit in Ca am cumparat incantata o sticluta sa mancam la salate. surpriza si cosmar impletite (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) am crezut ca-i stricat. am incercat indaratnica de 5 ori diferite marci si-am decis ca-n Canada uleiul de masline extra virgin e stricat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de curand am aflat ca daca gustam din uleiul de masline grecesc se schimba povestea. E o bunatate. Nu stiu care-i explicatia ca doar n-o fi soiul de masline atat de complet diferit, cert este ca uleiul de masline grecesc este excelent, cel italian ba. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:09 AM |
|