![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
tot rasfoind pe aici, am observat ca eu nu sunt trecuta pe lista. dora, prin mesajul privat atat de dragastos de la tine, am primit penalizare 3 zile. daca tot te-am deranjat din condurii tai de cristal puteai la fel de bine sa imi treci si nick-ul aici printre userii "defecti". nu sunt in cautare de vreun duel ci pur si simplu vreau sa-mi treci numele aici, cum mi se pare normal in urma penalizarii din colectia toamna-toamna cum spuneai. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Despre penalizari, avertizari, samd.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
QUOTE Report: vai de mine ce m-am speriat .Nici nu am stiut cat de "importanti" sunteti.Ar trebui sa va uitati mai atenti si peste alte postari pentru ca sunt foarte multe reclame in forumul asta si .................sa fim seriosi ............voi detestati mlm -urile......... Sincer nu m-ati impresionat deloc, insa vor fii anumite persoane foarte impresionate de ce vor afla. Si vai ce m-am mai 'suparat" ca mi-ati interzis sa postez.Nici nu stiam de ce nu rasare azi soarele........ Dar sa nu mai pierd vremea cu site-uri de 2 bani,asa ca va urez atata bine cat am intalnit eu pe site-ul vostru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici noi nu ne dorim useri ca domnia sa, care nu stiu nici sa scrie romaneste, asa ca dna butt3rfly ne-a parasit. Si cum pe mine nu m-a impresionat, restul persoanelor care "vor afla" ce nesimtite sintem ca nu o lasam sa isi faca reclama la noi in comunitate... este irelevant. Pa-pa! |
|
|
![]()
|
|
Mesaj de la DL Vasile Colceriu, care si-a facut cont la noi pentru a-si promova siteul si a gasi clienti.
----- Original Message ----- From: <v.colceriu@gmx.de> To: "Forum pentru femei - eLady.ro" Sent: Sunday, July 27, 2008 12:09 PM Subject: Re: Account Suspension Notification ( Forum pentru femei - eLady.ro ) QUOTE > Intai trebuie sa aveti cititori ca sa fie cineva interesat de site cind vad ca de peste un an nici dracu nu scrie in forum la ce sa ma mai complic. Iafara de asta forumurile sunt toate doar MLM-isti sau credeti ca vre-un om normal pierde timpul sa vorbeasca nimica cu niste dobitoci ??? De acea nici dracu nu mai scrie in forum > Se pare ca ban-ul primit a fost mai mult decit bine-meritat. In opinia dlui Vasile Colceriu sintem "niste dobitoci". Un adevarat gentleman dl Vasile Colceriu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:07 AM |
|