![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut!
cine are, cum se manifesta... mi-ar fi de mare folos experienta voastra :) cred ca eu sufar de un 'inceput' de asa ceva (inca reusesc sa le controlez)- ma trezesc noaptea din somn cu o frica imensa - nici eu nu stiu de la ce; inima imi bate sa imi sparga pieptul ... imi dau seama ca e o aiureala si ca nu am de ce sa fiu speriata si ma calmez (inca). cine mai are atacuri si ce se poate face impotriva lor? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu le tine se declanseaza treburile astea pe fond de stres maxim. Pe viitor incearca sa respiri intr-o punga (nu e gluma, serios vorbesc) si dupa ce te mai calmezi fa-ti un ceai de tei. Te-ar ajuta sa stii si cateva tehnici de respiratie yoga (pranayama) sa le ai acolo handy just in case. Si musai neaparat : stop taking life so seriously (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca sa nu mai ajungi in situatia asta de stres maxim.
Din ce mi-ai povestit tu in private nu esti deloc o persoana care se pierde usor cu firea. Imi amintesc cel putin un incident ce mi l-ai povestit care implica o sosea si in care eu una cu siguranta intram in panica si nu mai imi reveneam 5 zile :| Asta inseamna ca esti sensibila doar la anumiti stimuli ceea ce se incadreaza in limitele normalului, deci nu as spune chiar ca ai o problema. Incearca doar sa te "desensibilizezi" fata de stimulii aia la care stii ca esti vulnerabila. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 08:30 PM |
|