![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
am trecut si eu prin o scurta perioada prin faza "coca cola". stiam pe de rost textele alea pe care mi le ziceau toti cei care stiau de problema mea: "nu e sanatos" "ingrasa" "nu-ti face bine"....realizam ca au dreptate, dar faza "coca cola" nu mai trecea, iar incercarile lor de a ma face sa beau si altceva incepeau sa ma sperie si nu sa ma enerveze, ca inainte.
oricum....tot singura am scapat de dependenta asta creandu-mi una mai sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si anume sucul de portocale rosii. nu stiu daca la voi o sa mearga, dar merita sa incercati sa gasiti ceva care sa fie atat bun cat si mai sanatos si ori de cate ori ati vrea sa mergeti la magazin sa cereti cola faceti un efort si cereti suc natural. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:14 AM |
|