![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice trusa trebuie sa contina minim cateva pensule indispensabile unui machiaj perfect:
- pensula pentru pudra (pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte) - pensula pentru fard de obraz - pensula pentru aplicarea fardului de pleoape (pentru aplicarea fardului compact sau pulbere pe pleoapa) Citeste: Pensulele pentru machiaj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
ieri am incercat sa-mi completez setul de pensule sephora (adica cele 2 pe care le am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si mai rau m-au enervat vanzatoarele alea!!! ca sa nu pun mana pe pensula, care era sigilata oricum deci nu aveam ce sa-i fac :| plus ca erau amestecate ca naiba pe acolo si daca le intrebai ceva iti raspundeau de parca "ce mai vrea si asta?!"...deci! daca e cineva care vrea pensule ar fi mai bine sa se duca stiind exact ce vrea.
in afara de asta pensulele sephora mi se pare bune la cat de ieftine sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alta chestie care ma framanta pe mine e: am tot vazut pe bloguri de makeup tipe care folosesc pensule de pictura. isi permit tone de cosmetice mac si nu-si permit pensule? nu prea cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so...sunt pensulele de pictura mai bune? sau care e treaba? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 08:37 AM |
|