![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
Imi place topicul asta, pacat ca nu mai scrie nimeni in el de ceva vreme...
Am si eu o colectie de "dude" din cv-uri, de-ti sta mintea... De la greselile de scriere de-a dreptul hilare "cur de operator PC", la raspunsurile imbecile la intrebarile-tip (Unde te vezi peste 5 ani? Agent filaj - postul era in IT..). Dar am boala, frate, pe adresele de mail... Mai, deci sunt moka, dureaza 5 minute, ce te costa sa faci o adresa tip nume/prenume pe orice prostie de site? De acord, pe yahoo nu mai merge, sunt luate si ras-luate, dar merge pe orice site obscur, doar n-ai nevoie musai pe yahoo, nu stai cu potentialii angajatorii pe mess (sau mai stii ce-o fi in kreerashul lor?) In top, deocamdata, urmatoarele adrese de mail care "tronau" pe prima pagina a cv-urilor: maricica_gugustiuk (fata avea un nume absolut normal, gen alina popescu), supermanXXXXX (nu mai stiu cifrele) si, number one, Tweety_pasarica. Toate at yahoo.com... (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:53 PM |
|