![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu m-am lasat de cola dupa a doua criza nasoala de inima. simteam ca imi sare inima din piept, stateam intinsa pe pat si tremuram toata. adevarul e ca ajunsesem sa beau numai cola, la birou eram cu sticla de doi litri langa mine, nu o imparteam cu nimeni, iar acasa pe masa tot sticla de cola era (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi placea sa o agit pana ii scoteam tot acidul si apoi o baga la frigider. bun, m-am lasat de cola si dupa cateva luni am trecut la pepsi. aici deja era si mai grav, as fi baut non stop, deja mi se parea chestia suprema in materie de bauturi racoritoare, aveam zile cand nu puneam in gura picatura de apa plata, pepsi-ul era the king. si acum mi se pare ca e mult mai bun la gust decat cola. dar m-am lasat si de el, de data asta doar pentru ca mi-am impus eu, nu ca as fi avut o problema. singura problema erau pet-urile care se tot adunau in bucatarie, ca-mi era lene sa le arunc imediat ce se goleau. a fost greu in primele zile, mai ales ca eu nu mai beau nici cafea de vreo 6-7 ani de zile, dar m-am dat pe ceaiuri. acum nu simt nevoia sa beau pepsi, dar daca mi se face pofta din cand in cand imi cumpar o sticla.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:17 AM |
|