![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
As fi vrut sa editez, ca mi-am amintit mai tarziu, dar vad ca nu mai pot... Stiti care a fost cel mai stupid candidat din viata mea? Era o domnisoara, pe care am sunat-o intr-o vineri pe la ora pranzului sa o programez pentru interviu luni (pentru apelurile pe mobil folosesc mobilul de serviciu)... N-a raspuns, nici nu a sunat atunci... In schimb a inceput sa dea bip-uri disperate SAMBATA DIMINEATA LA ORA 6... Vreo 5 bipuri mi-a dat, pana cand mi-a trecut somnul complet si am inceput sa o urasc de moarte... (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) (IMG:style_emoticons/default/fist.gif) (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) Nu faceti asta, fratilor! Cand va cautati de munca si aplicati pe XXXjobs, nu dati bipuri la numere necunoscute sambata dimineata cand va intoarceti din club pana cand auziti ca "Abonatul nu poate fi contactat"... (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:24 PM |
|