![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Oups, Sweet! Cam greu sa dregi busuiocul in conditiile date. Cum te-ai scuzat?
Din ciclul "atitudine zen". Eu, prospatura, mergeam la un "mare" interviu, la o firma care daduse de mine prin decanul facultatii. La destinatie aflu ca de fapt, nu aflase doar de mine, ci si de o gasca de alte 6 fete. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In fine, cum ne studiam noi cu 'simpatie', vine tipul care tinea interviuri si ne trimite acasa pe motiv ca n-are cum sa se ocupe de noi ca-i prea ocupat in ziua respectiva. Stabileste o alta zi si alta ora, si la al doilea interviu, surpriza! ne serveste o scuza similara. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La al treilea interviu (caci da... nu m-am potolit si m-am dus si a treia oara (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ) mai ramasesem eu si inca o pustoiaca. Si, pana la finalul zilei am dovedit-o si pe ultima cantindata. A fost cel mai tare proces de selectie la care am asistat! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:29 PM |
|