![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 55 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,410 ![]() |
Sweet_girl: da, sunt recruiter...
Sincer, eu nu fac foarte "urat" la intarzieri, mai ales daca omul da un telefon si spune ca o sa intarzie... Asta e cea mai mica dintre "dudele" pe care le poate face un candidat, mai ales in Bucuresti. Numai ca mi se pare firesc sa-l las pe urma sa astepte pana o sa am timp de el, daca mai am si alte programari. Am fost surprinsa, insa, sa vad ca unii nu-s chiar asa de "rabdatori. Au fost candidati care au intarziat cate 30' i-am rugat sa astepte cand au ajuns, si dupa 10' s-au plictisit de moarte si au plecat acasa... Alta candidata geniala: o blonda pentru un post la receptie. A spus ca e studenta. I-am zis ca jobul e full-time. Asa ca ea mi-a raspuns nonsalant: "Nu-i pb, ca eu am o sora geamana care seamana perfect cu mine, si daca am examene vine ea in locul meu..." WTF?!? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:18 AM |
|