![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana, eu am povesti de groaza mai faine ca ale tale. pun copy paste cand am timp sa caut prin cv-uri - unii din amicii mei internetici sunt la curent cu toata povestea...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maggie, esti mortala!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Unde le gasesti?!
Ehh, tipa asta de la HR a fost destul de iritata ca am intarziat si mi-a spus ca ma va tine foarte putin si nu va fi un interviu in sine, in circumstantele in care eu am intarziat atat de mult! Pana la urma, cred ca m-a placut, intrucat cele cateva minute s-au prelungit la aproape o ora! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, eu in locul ei sincer nu m-as angaja, oricat de mult as fi incercat eu sa repar aparentele. Fanny, foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prospatura, dar perseverenta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau de fapt voia sa va testeze skill-urile privind rabdarea si perseverenta, astea fiind un criteriu definitoriu al jobului? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 09:48 PM |
|