![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
nu prea am incercat aceste produse si mi-ar placea sa aud niste pareri de la cine le-a folosit.... stiu de gama artistry... cu fff multe produse ... gamele de par, machiaj, ten , corp... imi plac prezentarile din catalog dar nu stiu nuci macar daca is sau nu comedogene...
SO HELP PLS |
|
|
![]() |
krisztinna 28 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu de ce scrie atatea tampenii despre produse eu le folosesc de un an jumate de exemplu am avut probleme de sanatate si dupa ce am luat vitaminele aceleea mi-am revenit complet gama Artistry este nr .3 in lume si sunt foarte multumita de ele demachiantu de ochi am de un an jumate si inca o sa-mi ajunga cam vre-o 2 luni de ce sa dau bani pe intermediari doar si singura pot sa-mi pun apa pe discheta.Cremele iarasi sunt f.bune si credetima merita incercate sunt pt.toate tipurile de ten.pasta de dinti costa doar 20 roni si va tine cam 8 luni socotiti un pic cat dati pe pasta de dinti in 8 luni de zile?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:10 AM |
|