![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ne este greu sa recunoastem ca iubim - indragosteala o admitem cu mai multa usurinta.
Un clasic spunea ca o femeie are voie sa spuna unui barbat ca il iubeste abia dupa 10 ani, dar ca si atunci sunt sanse sa nu fie adevarat. Anumite statistici spun ca o femeie iubeste mai repede decat un barbat si ca de aceea trebuie sa-i alegem pe barbatii care demonstreaza clar ca ne vor, fiindca lor li se intampla mai rar ;). Eu recunosc greu ca iubesc, fata de mine cel putin. Prefer sa fiu doar indragostita - doare mai putin cand primesti mesaje de eroare ;). Fata de el...imi este si mai greu. Este atat de banalizata declaratia "te iubesc" iar faptele dau randament doar in timp. Voua cat de greu sau de usor va este sa recunoasteti ca iubiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
si eu spun tot ce am pe suflet :D mai naspa e cand strig la el ca nu-l mai suport si ca il urasc,iar dupa juma de ora suntem bot in bot si ma intreaba daca acum il suport si cat il iubesc acum :P Spun ca iubesc ,dar nu prea des ca mi-e friica ca i se urca la cap ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:06 PM |
|