![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tot eu? ok
- azi facand zacusca de patlagele verzi am aflat o taina de la mama: ceapa la inceput se pune la prajit "pe uscat" adica nu punem ulei si asta pt ca apa pe care o lasa se evapora mult mai repede. Si asa-i! apoi uitati varianta de coacere a ardeilor ca pe vinete. simplu si foarte bun. deci tot taiate in 2 chiar si tot cu fata in jos la rezistenta de sus a cuptorului (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0308.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0310.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:47 PM |
|