![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sunteti si voi ca mine, pe alte meleaguri trebuie sa gust macar mancarurile si produsele specifice tarii/regiunii respective. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate venim cu noi retete sau ne ajutam reciproc sa gasim o anume reteta a unei mancari care ne-a placut atat de mult in concediu. Ultimul meu concediu l-am petrecut in Croatia. Mancarea croata se aseamana celei romanesti in mare. Ce-mi place mult la ei sunt cavapcici (un soi de mititei), pe care-i servesc cu rondele de ceapa si ajvar (un fel de zacusca, a carei ingredient principal sunt ardeii). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cel mai mult mi-au placut acei calamari umpluti cu bacon si branza. Aveau o branza careia ei ii spuneau cream (deci ma asteptam sa gasesc smantana, chiar daca se spune sour cream). Branza aia mi s-a parut un deliciu, mai ales ca eu sunt innebunita dupa branzeturi ( de altfel, de la o piata de-acolokmi-am luat o roata de branza nemaipomenit de buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si plus bacon...plus cartofi cu usturoi...mi-a placut! Dar am zis, mi s-a luat de atatia cartofi cu spanac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In Podgorica (capitala lor) am mai mancat ceva bun, desi nu cu specific sarbesc: o pizza cu fructe de mare (un deliciu!) si niste tortelini cu 4 feluri de branza, al forno. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:12 PM |
|