![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
clatite Hortobagyi
cantitatile sint dupa necesitate - am facut 12 clatite simple - am taiat cuburi mici carnea de vitel si-am facut o tocanita cu ceapa rosie tocata si paprika, sare si piper, pt ca n-am reusit s-o tai f mica am dat toata tocana o tura in food procesor deci a iesit ceva mai pastos - am umplut clatitele ca-n fotografie, deci un soi de pachetele - am facut un sos simplu din smantana lichida, paprika si sos de rosii (ultimul e de la mine putere pt ca nu era suficient de rosu sosul) - se toarna putin sos intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza frumos clatitele si se mai pune sos pe deasupra insa n-ar trebui sa fie chiar acoperite ci doar unse si de-acolo obtineti culoarea aceea faina din foto (deci kalua nu sint prajite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) - le lasati in cuptor pana se rumenesc frumos. eu le-am pus la temperatura maricica 400-450F - le serviti cu patrunjel verde tocat si as zice ca merge si ceva acritura (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_0358.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:52 PM |
|