![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi incepe f curand munca..de data asta ceva nou..in prezenta unor oameni tineri ca si mine..sef-barbat, colega-femeie...si eu..
Ce imi spuneti?normal jeans- plover..sau costum?dupa care tre sa va spun sunt adepta sportului.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Draga mea ...Nu fac o impresie buna angajatorilor CV-urile foarte lungi ....E buna experienta ..dar ,daca ai schimbat prea multe locuri de munca ...bate la ochi ...Este bine sa mai triezi din ele si sa le lasi doar pe cele care au relevanta pentru postul la care aplici acum .
Desemenea este bine sa adaugi intotdeauna o nota personala CV-ului si scrisorii de intentie ..Evita sa iei formulare d pe net si sa le completezi standard ...Angajatorii nu se dau in vant dupa chestiile astea . Daca nu ai experienta destula ...accentueaza in Cv si la interviu "dorinta de munca si de cunoastere a unor domenii noi "...Sunt foarte multi care prefera un tanar dornic de afirmare unuia cu experienta... Este foarte important sa-ti cunosti atuurile si sa le expui cat mai bine . Calmul si increderea in sine ..sunt de baza . TE pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:46 AM |
|