![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Avand in vedere ca mi-am luat o locuinta a mea proprie (o garsoniera momentan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), acum sunt in mari oscilatii si confuzii privind amenajarea, utilarea etc. Trebuie luat totul aproape de la zero: zugravit, gresie, faianta, cabina de dus, parchet, termopane, usi, mobila samd tot tacamul! Ma gandeam poate si la ceva modificari.
Dar nepreocupandu-ma pana acum de subiectele astea deloc si in plus, nefiind de mult in Bucuresti, habar nu am ce magazine sunt ok, la ce sa apelez, de unde sa incep, de unde sa cumpar! Bineinteles, mi-ar placea o mobila super draguta, multa lume recomanda Ikea. Sincer habar nu am cum e, nu am fost niciodata la ei, m-am uitat doar prin niste cataloage. Si restul, de unde le iau?! Nici privind culorile, nu sunt deloc lamurita, desi ai mei spun ca e ultima problema pe care ar trebui sa o am! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa consult si niste feng-shui-uri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt de fel perfectionista, si as vrea sa am totul perfect si cu bun gust! Alte recomandari aveti? Orice sugestie, idee ar fi binevenita, pentru ca dupa cum vedeti sunt pierduta in ceata! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place rosul, dar m-am cam saturat de el: oriunde ma duc in vizita si oamenii aia au renovat locuinta in ultimii 3 ani, se intalneste o bucata de perete rosu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:48 PM |
|