![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o veruca palmara care ma chinuie de aproape 2 luni? Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva tocmai mie care sunt obsedata de spalatul pe maini, dar uite ca s-a intamplat. Medicul dermatolog mi-a recomandat o operatie dar mi-e frica pentru ca sunt alergica la anestezicul cu xilina. Ce parere aveti, exista o substanta minune care sa ma scape de operatie? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-August 08 Member No.: 4,463 ![]() |
Sal'tare, girls! Ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o veruca palmara care ma chinuie de aproape 2 luni? Nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva tocmai mie care sunt obsedata de spalatul pe maini, dar uite ca s-a intamplat. Medicul dermatolog mi-a recomandat o operatie dar mi-e frica pentru ca sunt alergica la anestezicul cu xilina. Ce parere aveti, exista o substanta minune care sa ma scape de operatie? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! Eu zic ca poti apela cu incredere la operatia recomandata de catre medicul dermatolog deoarece si eu am facut acesta operatie.Adevarul este ca m-a durut putin anestezia dar apoi n-am mai simtit nimic.Insa dupa operatie trebuie sa ai foarte mare grija deoarece in locul unde a fost veruca(negul)se poate infecta insa in rest totul a fost bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Alexandra, te rog nu mai poci limba romana cu limbaj de mIRC. 1. Utilizarea limbii romane si exprimarea in mod corect pe forum si bloguri este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum. Pentru ca felul in care ne exprimam spune exact cine sintem. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! Imi pare rau k "am pocit"limba romana dar in momentul cand am scris textul eram foarte foarte grabita si am folosit foarte multe prescurtari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:52 PM |
|