![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Modificarile Climatice
Ce facem in viitorul apropiat caci previziunile sunt sumbre. Deja clima s-a schimbat foarte mult si au avut loc diverse fenomene ciudate de la tornade in Romania si pana la iarna aceasta extrem de atipica. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Da, asa este Diana.Am citit si eu tot felul de articole si s-au facut multe filme pe aceasta tema.
Ma uit la cei de la Greenpeace si vad ca ei se preocupa, se zbat, protesteaza dar la noi e liniste oarecum. Mai tipa cate un ametit din cand in cand dar asta este tot. Mi-e filmul "the day after tomorow" mi-a cam dat fiori desi este exagerat. Este facut special sa ne trezeasca dar intre acest film si altul sf nu cred ca e vreo diferenta in opinia multora dintre noi. Trebuie sa "ne invadeze" tornadele in orase si sa ajungem sa tram sub munti de gheata si zapada ca sa ne trezim? Suntem inconstienti incepand de la un om care rupe crengile unui copac si pana la cei care polueaza atmosfera la greu. >:( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:28 AM |
|