![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-August 08 Member No.: 4,489 ![]() |
Ciao!
Am si eu o problema,o mare problema, care ma macina de ceva vreme.Mai pe scurt,in aproximativ un an m-am ingrasat enorm:am ajuns de la aprox 55 kg la aprox 90 kg!!! Problema consta in faptul ca nu gasesc o explicatie plauzibila pt aceasta situatie,tinand cont ca am aceeasi alimentatie ca atunci,am acelasi stil de viata.Am 25 de ani si nu stiu de unde provine aceasta transformare.Am crezut ca am probleme cu glanda tiroida,dar am facut analize in acest sens si a rezultat ca functioneaza normal. E INSUPORTABIL ceea ce mi se intampla,nu ma mai recunosc atunci cand ma uit in oglinda,sa nu mai vorbesc de faptul ca aceste kg imi provoaca pe langa disconfortul vizual si dureri continue de picoare cauzate de surplusul de greutate si,in viitor(banuiesc asta),boli ale organelor interne.Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult e ca ma ingras incontinuu,in fiecare luna se mai aduna cateva kg.Tot incerc sa gasesc o explicatie,dar nu reusesc. Cred ca e si o retentie de apa,nu stiu, cu toate ca eu consider ca merg destul de des la baie. Daca a mai trecut cineva prin asa ceva(sau ceva asemanator),v-as ruga sa ma ajutati,sa postati ceva in acest sens. Nu vreau sa fiu enervanta,sunt doar pur si simplu disperata,nu mai stiu ce sa fac,ce analize sa fac,nu mananc non stop,cafea nu prea beau,fumez doar(asta de mai mult timp,din pacate),merg destul de des pe jos,mai fac si ceva sport(ce-i drept,nu prea mult),de cateva luni iau si anticonceptionale,dar acest lucru nu are nicio legatura cu situatia mea,caci pusem deja vreo 15 kg inainte de a le lua.Sper ca am fost cat mai explicita si astept cat mai repede sugestiile voastre. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nush ce sa spun cu anticonceptionalele, pt ca eu m-am lasat de ele de multa vreme si nu s-a schimbat nimic. Adica nici nu am slabit, doar m-am ingrasat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:44 AM |
|