![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Nici nu stiu unde s-ar incadra mai bine subiectul, dar am nevoie de un raspuns urgent de la cine stie: se poate beneficia de pesie de urmas si pe perioada masterului? Legea spune ca pana la 26 de ani, atata timp cat iti continui studiile intr-o forma organizata de invatamant, ai dreptul la pensie!
Acum doamna de la oficiul de pensii mi-a spus ca nu este adevarat, masterul nu ti-l mai plateste statul! Voi ce stiti? Multumesc! |
|
|
![]() |
zoliky |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca sunt buni sau nu, cert este ca am consultat mai multi avocati si fiecare a spus ca potrivit MMFES nr.129/2008 trebuie sa primesti pensie de urmas pt. masterat (indiferent de judet / casa de pensii).
Intr-adevar pana in 2008 nu se acorda pensia in toate judetele. Daca in momentul de fata nu se respecta legea inseamna ca sunt niste smecheri si trebuie sa mergeti la audienta, daca nici acolo nu se rezolva mergeti in instanta. This post has been edited by zoliky: Aug 20 2008, 10:04 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 10:00 PM |
|