![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Haideti sa va spun ce este o Harta Natala. Harta Natala a fiecarui individ este unica. Ea este ( dupa cum imi place mie sa spun ) un fel de poza la minut a pozitiei astrelor in momentul nasterii tale. O astrograma sau Harta Natala ( este acelasi lucru ) este alcatuita din 12 semne zodiacale ( sau zodii ), din 10 planete, din cele doua Noduri Lunare, Stele fixe si sa nu uitam de Casele astrale. Cele 12 semne zodiacale sunt : Berbec - planeta guvernanta marte - casa guvernanta, casa I Taur - venus - casa a II a Gemeni - Mercur - casa a III a Rac - Luna - casa a IV a Leu - Soarele - casa a V a Fecioara - Mercur ( aceeasi planeta pe care o au si Gemenii, numai ca influenta este putin altfel ) - casa a VI a Balanta - Venus ( -//- ca si Taurul, numai ca influenta este iarasi putin altfel ) - casa a VII a Scorpionul - Pluto - casa a VIII Sagetatorul - Jupiter - casa a IX a Capricornul - Saturn - casa a X a Varsator - Uranus - casa a XI a Pesti - Neptun - casa a XII a Cele 10 plantete sunt : Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto Fiecare casa reprezinta cateva domenii, de ex ( pe foarte scurt ) : Casa 1 este casa personalitatii casa a 2 a : casa banilor dobanditi prin munca proprie casa a 3a : casa fratilor, surorilor, rudelor apropiate; mai este si casa comunicarii si a calatoriilor de scurta durata casa a 4 a : casa caminului, familiei casa a 5 a: casa copiilor, creativitatii casa a 6 a : casa sanatatii si a bolilor benigne; mai este si casa rutinei, muncii de zi cu zi casa a 7 a : este casa parteneriatelor si a relatiilor de dragoste casa a 8 a : casa sexualitatii, a mortii si reinvierii, a regenerarii, a misterelor ; mai este si casa bunurilor primite si dobandite prin mosteniri casa a 9 a: este casa studiilor superioare; a calatoriilor de lunga durata, a filosofiei, religiei etc casa a 10 a : casa carierei casa a 11 a: casa are legatura cu obiectivele, grupurile; cu noul, originalul, tot ceea ce este altfel casa a 12 a : casa spiritualitatii dar si a bolilor maligne, a dusmanilor nedeclarati etc Pe o astrograma mai apar de asemenea Nodurile Lunare, care sunt iarasi importante. Nodul Sud are legatura cu karma iar Nodul Nord are legatura cu Dharma. Si unele Stele fixe, plus Luna Neagra care pentru mine este un fel de " fata rea " a astrogramei. iata cum arata o harta natala : http://infinitynow.files.wordpress.com/200...natal-chart.gif ... am sa vin in curand cu mai multe detalii... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
saru'mana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Eu cred ca ora nasterii e corecta. Nu sunt impulsiva sau vulcanica. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) not me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Posesivitate "detin", dar mai mult fata de lucruri decat fata de persoane. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
saru'mana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Eu cred ca ora nasterii e corecta. Nu sunt impulsiva sau vulcanica. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) not me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Posesivitate "detin", dar mai mult fata de lucruri decat fata de persoane. Daca nu esti impulsiva inseamna ca este in taur luna. Cu un soare in casa a 8 a ( mai spre sfarsitul casei a 8 a ce-i drept ) si Pluton tot pe casa a 8a pot spune ca vei trece prin multe transformari in aceasta viata. Chiar si in ceea ce priveste sexualitatea si relatiile tale sexuale. Ai Neptun pe casa a 10 a. Interesant. Ti s-ar potrivit un job care ( ca si in cazul lui Wise ) sa-ti solicite creativitatea sau mai degraba spus sensibilitatea, intuitia si imaginatia. Prezenta lui Neptun pe casa a 10 a este deseori intalnita la actori, artisti, muzicieni si personalitati de televiziune pe care lumea ii considera fascinanti si interesanti; tocmai pentru ca Neptun face in general persoana enigmatica, misterioasa. Pe de alta parte, tot Neptun pe casa a 10a te poate face uneori sa visezi prea mult la o cariera sau sa-ti vezi cariera intr-un mod nerealist. Fiind scorpion cu soarele in casa a 8 a ma gandesc ca ti s-ar potrivi si un job se psiholog. Oricum, scorpionii sunt din nastere buni psihologi. " Miros" imediat omul. Cu luna pe casa a 2 a vei observa ca de-a lungul vietii vor aparea persoane de sex feminin in viata ta care te vor ajuta sa castigi bani. Adica, fie sa te ajute cu un proiect, loc de munca, un " ceva " care sa-ti solicite munca dar din care sa scoti profit. Pe casa calatoriilor si a studiilor superioare ai trei planete. Sunt curioasa daca este vreuna din aceste planete, retrograda. Te poti uitat, pls sa-mi spui si mie daca este vreo planeta retrograda? Ai o inconjunctie Venus de pe casa a 9 a si Luna de pe casa a 2a. Asta ma face sa cred ca nu prea esti genul de persoana care sa creada ca se pot scoate bani si din calatorii, adica sa calatoresti si sa faci bani in acelasi timp. Ai tendinta de a comparimenta cele doua domenii. Banii pe care trebuie sa-i castigi sunt bani pe care trebuie sa-i castigi iar calatoriile sunt alta poveste. Cel putin asa se interpreteaza inconjunctia. later edit. Apropo, Combinatia Scorpion cu asc in Varsator as spune ca e potrivita si pentru astrologi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lucretia propun sa le percepi o taxa modica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi face placere sa raspund, nu-i problema, insa e mai greu putin cu timpul, momentan. Am sa raspund si celorlalte persoane in curand... don't worry. Multumesc, Lucretia. Ora nasterii e "pe aproape", comunicata de mama, 07:30 am. In general, ai cam nimerit-o...treaba aia cu calatoriile in partea a 2-a a vietii ma incanta tare mult...sper sa se realizeze. Cu placere. Defapt casa a 9 a este atat casa calatoriilor de lunga durata cat si casa studiilor superioare. Iarasi este posibil sa urmezi niste studii superioare, mai tarziu in viata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:10 AM |
|