![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza, sarmale si cozonac
saptamana viitoare dupa Rev fac o supa si felul doi va fi ceva usor inca nu m-am hotarat |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Aolica, ai raison, scuze pt. insinuarile odioase! :(
Cautarea e de vina, ori sunt eu prea :-X si nu-s in stare sa caut ceva in forumul asta, ori ceva nu functioneste cum trebuie (ia baga si tu naut si vezi ce-ti vine) :fluierat: La reteta ta m-a speriat un pic sunca de Parma taiata in bucati groase :o Ca asta-i buna taiata subtirel de sa citesti ziarul prin ea. La prociutto crudo di Parma te refereai, nu? Dar daca zici ca-i asa de buna, o fac. Cred ca vineri sau sambata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:55 AM |
|