![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut mult de-a face cu stomatologi la viata mea (sunt fosta tehnician dentar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), profesional si privat. Si am vazut multi stomatologi mediocri (si asta-i un eufenism!) cu cabinetele pline ochi de pacienti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cabinetul unora dintr-astia prost profesional era designed de cei mai buni arhitecti de interior, aratau intr-adevar extraordinar de bine si erau intr-o zona centrala.
Pe mine ma intereseaza cat timp isi petrece stomatologul cu mine, ce si cum imi explica, cat ma bate la cap ca trebuie neaparat schimbat un inlay sau o coroana (mai ales daca-i la un dinte care nu face probleme - eu mai controlez si singura, in oglinda, cu o sonda daca mi se pare ca ceva nu-i ok), daca merge la cursuri, perfectionari, cum vorbeste si se poarta cu asistenta, cat de buna este asistenta si ce fel de aparatura are. Care sunt criteriile voastre cand alegeti un stomatolog? Punkreas, la ce trebuie sa mai fim atente? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
Am nevoie de urgenta de un detratraj ultrasonic.Am tot amanat si efectul e ca gingiile imi provoaca o sangerare.degeaba ma spal.Imi miroase gura urat.Nu mai spun ca la dinti de jos se vede urat.Dintii se incalbenesc daca nu folosesc pasta de albit.Nu stiu ce efect are,in timp.ce ziceti sa incep sa folosesc apa de gura?
Poate afacut cienva si e multumit in Timisoara.Am auzit ca ar fi 100 Ron. Eu am gasit mereu medici necalificati,ori te lasau cu probleme si se duceau in concediu,ori materiale proaste,ori cereau mult si am amanat rezolvarea un pic mai mult.Dar oricum am dinti prea lipiti unii de alti,si se fac la dinti din fata carii de obicei la doi unul langa altul.As vrea sa -i fac la unul o coroana.iar in fata am unul far nerv si nu stiu ca a devenit o alta culoare oare cat ma costa. Doctorul la care am fost nu facea decat manual detartrajul si l-am intrebat cum pot avea probleme cu gingia sa sangereze si mi-a probabil de la tartru.Da serios adica nu tot tu mi l-ai facut.De fapt el mi- a pus plomba definitiva. Ce ziceti sa schimb plombele de amalgam?Sau sus nu e nevoie? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 01:30 PM |
|