![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce stiti despre Keyloggere sau alte programe de spionaj? Cum am putea sa ne protejam impotriva acestora si cum putem sa le depistam? Care sunt metodele prin care putem sa contractam un Keylogger, fara sa ne dam seama?
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, asta e un Keylogger care inteleg ca se poate instala si remote. Daca ai reusit sa il descoperi, poti intra in setari si sa vezi la ce adresa de mail trimite conversatiile tale, ca sa fii sigura ca omori pe cine trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html aici gasesti un remover special pt el, sau daca nu reusesti asa ai mai jos si intructiuni de Remove Manual. Daca nu te descurci cu ceva, da-ne de stire. Strumfita, metoda de care zici tu de sterpelit parole de yahoo e cea mai primitiva si cea mai des intalnita ce-i drept. Tocma de aia am scris mai sus cum sa te pazesti de ea, pentru ca daca iti iei minime masuri de precautie - nu folosesti data de nastere reala si zip-code real - pui si tu un raspuns la intrebarea secreta care nu e la mintea cocosului atunci nu e usor pt cineva sa iti sparga contul in acest mod. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th August 2025 - 06:34 AM |
|