![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() |
laurame |
![]()
|
Musafir ![]() |
IMI CER SCUZE CA AM SCRIS ATAT DE MULT DAR AM VRUT SA FIE AMANUNTIT MESAJUL MEU.salut.sunt noua pe aici.am si eu cateva nelamuriri.si poate aveti cum sa imi raspundeti.tinand cont ca voi ati folosit produsul.aceleasi intrebari le voi pune si dermatologului de data [b]asta insa el are statistici in ceea ce priveste medicamentul,voi lati folosit si poate ma dumeriti si pe mine.am 19 ani si pana la [b]varsta asta ma mandream cu un ten perfect..toti imi admirau tenul.nu foloseam fond de ten nimic.sunt si creola si textura pielii era plina si cu un aspect luminos.insa din ianuarie ma chinui pur si simplu.a inceput usor pe frunte cu o iritatie pana in momentul de fata cand nu imi vine sa cred cand ma privesc.mai mult ma chinui cand imi aduc aminte cum era tenul meu si cum e acum.foarte foarte grav tind sa cred ca nu e.cel mai afectta loc este acum obrazul,de fapt ambii..am multe pete rosii..ciudat unele cosuri sunt asemenea unor chisturi. altele sunt doar niste punctulete sub piele care se fac foarte mari si lasa semn.din iulie.dupa ce am terminat cu bacu si cu admiterea am fost la un dermatolog foarte bun.(dupa ce am mai vizitat vreo 3).acesta mia prescris sotret 10 mg pe zi timp de 6 luni.plus alte medicamente la inceput cum ar fi tiberal azitrox aerius flucovim.asta doar intern.extern folosesc sapun si lotiune tonica de la sebamed.apa termala de la avene.de la ivatherme metrocreme antiroseata.alternez fucidin h si nidoflor plus o mixtura pe baza de sulf.multe,foarte multe vad ca folosesc.acum vin si va intreb.si bine inteles daca aveti cum sa imi raspundeti.in prezent mai iau doar sotret una pe zi de 10si aerius.cu asemenea dozaj nu se vindeca mai greu?sunt doar 10 mg de sotret.altii vad ca iau 30 si mi se pare logic sa se vindece mai repde nu?ma mai intreb.desi fac tratament intern destul de sever si extern nu mai zic:))nu mi se pare cine stie ce ameliorare dupa o luna si aproape doua.am organismu de asa natura incat raspudn e greu la tratamente.ma gandesc ca asa patesc si acum?bun am devenit si o obsedata ca nu imi trec ...sincer nici nu imi mai dau seama..incep si facultatea si stiti cum e s ate duci intrun loc nou si tu sa ai o asemenea stare si fata:))ar mai fi cv.eu zic ca intro luna daca nu imi mai apar si mai am cateva puncte sub piele ..tratez ce am acum..as vrea totusi cand ma duc la facultatea si incep iar sa ies(nam iesit toata vara.nici nam vrut nici nam avut voie)as vrea sa ma dau cu un fond de ten.in cazu asta ca sa nu imi infecteze faza]stoiti un fond de ten bun care sa acopere petele rosii ,de calitate?multumesc mult pt cei care au avur rabdare sa citeasca mesajul meu si multumesc si mai mult celor care au bunavointa sa imi raspunda.sanatate tuturor ca in anu asta am invatat ca e cel mai important lucru..sanatatea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:28 AM |
|