![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deschid acest topic pentru ca in ultimele zile am fost asaltate de useri care nu stiu sa scrie romaneste. Semianalfabeti sau analfabeti de-a binelea... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Ce am remarcat - uneori si la membre vechi (din pacate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ): - lipsa articolului hotarit proclitic pentru substantive la plural ex: "in unele opini" nu "opinii" - viitorul : "Daca v-a fi cazul" in loc de "daca va fi cazul" - indicativul prezent: la formele care au pentru persoana a treia terminatia in "au" sau la forme impersoanele, se pune de-aiurea cratima. "Se i-au 3 luni " desi corect este "se iau". - lipsa cratimei, verbele unindu-se cu pronumele de-aiurea total "mam saturat" Voi ce alte greseli frecvente ati mai observat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Later edit: Multumim celor care au pus link catre noi. Ne-au mai adus vizitatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mie nu mi se pare asa, mare chestie. Mai ales de genul "thank God"...
AAA, apropo de 'merg pe strand'(care inca n-a aparut prin zona.."thank god"), asta e expresie de pitzi..poanca. Restul dupa . stiti voi:d AAAA, si cifrele romane.Indeed.Fac parte din generatia Coca Cola si nu scriu nici macar secolele, la istorie, cu cifre romane...fiindca nu le suport.Oricum, am colegi care scriu. Si cand copiez lectia de la ei scriu cu cifre arabe:D..findca nu le suport, de-aia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:12 PM |
|