![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sunteti si voi ca mine, pe alte meleaguri trebuie sa gust macar mancarurile si produsele specifice tarii/regiunii respective. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate venim cu noi retete sau ne ajutam reciproc sa gasim o anume reteta a unei mancari care ne-a placut atat de mult in concediu. Ultimul meu concediu l-am petrecut in Croatia. Mancarea croata se aseamana celei romanesti in mare. Ce-mi place mult la ei sunt cavapcici (un soi de mititei), pe care-i servesc cu rondele de ceapa si ajvar (un fel de zacusca, a carei ingredient principal sunt ardeii). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 08 From: Timisoara Member No.: 4,636 ![]() |
Eu tocmai m-am intors din Franta si am mancat la un restaurant libanez. Foarte buna mancarea, altfel decat ce avem noi in Romania. Nu stiu nume ca am luat farfurie de deguztare si aveau de toate.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tocmai m-am intors din Franta si am mancat la un restaurant libanez. Foarte buna mancarea, altfel decat ce avem noi in Romania. Nu stiu nume ca am luat farfurie de deguztare si aveau de toate. Mai multe detalii, please. Iat Neith, sosul ala jack Daniels l-ai mancat unde? Si continea 'o gramada de chestii' in el, ca de exemplu...? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:59 PM |
|