![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() |
ROSANNA |
![]()
|
Musafir ![]() |
apropo, stie careva ce e cu ebay, spre rusinea mea eu habar nu am cum pot face plata...am vazut ca in majoritate accepta prin paypal, cecuri si money order!! eu cum pot plati, tinand cont ca nu am decat un amarat de card VISA? Buna chiar daca topicul este mai vechi, cu siguranta o sa mai fie persoane ca si mne care o sa citeasca; Eu stau in Franta de 3 ani si aici se cumpara foarte des pe net Ebay e de asemenea f cunoscut aici, eu am cumparat haine ,cosmetice dar tre sa aveti grija la evaluarile pe care le au vanzatorii pt ca daca au profil zero e riscant ca sa luati teapa In legatura cu cosmeticele , aici in Franta sunt "la mama lor acasa" deci puteti comanda fara retinere pe site urile frantuzesti Ce am gasit eu super aici a fost o lotiune pt puncte negre suuuuuuuuuuuuuuper a costat 20 € dar a meritat banii( mi au trecut dupa 3 sapt aprox,am cumparat o din farmacie-si sincer nici nu se compara nici la degetul mic cu produsele romanesti : GRANTAT) Apoi ca idee am cumparat din sephora un deo allure chanel barbatesc m a costat 20€ iar in romania in mall in euro venea cam 25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu mi vine sa cred dar asta e realitatea / daca aveti pe cineva prin Franta va sfatuiesc sa va faceti "plinul" de cosmetice originale !!!! Si am uitat, pe ebay tre sa ai cont paypal si am vazut ca distribuie si in romania Daca vreti sa ma intrebati preturi de pe aici sau sa va ajut cu un sfat, o parere va las mailul meu : EDITAT This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:21 AM |
|