![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() |
ancutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
va spun eu ce am descoperit nou... nu o sa va vina sa credeti...
Pana de curand lucram la un bar/terasa in bucuresti, eram ospatarita, si imi mergea chiar f bine, voiam sa strang bani sa imi platesc masteratul, si imi mergea chiar f bine pana intr-o seara cand a aparut o femeie EDITAT asta e linkul unde o puteti gasi, cea mai inganfata femeie pe care am vazut-o vreodata, plina de figuri in cap) si care s-a luat de mine ca ii scapasem putin scrum pe unghii dintr-o scrumiera(niste unghii exagerat de lungi si extrem de rosii...puteti vedea in profilul ei de hi5 )...Era insotita de o prietena ( o fata normala parea) si prietenul prietenelei ei. Am fost injurata, luata la misto de acea femeie, m-a pus sa ii sterg unghiile de la mana respectiva cu un servetel... am facut asta (i-am sters unghiile) ca doar era in centrul atentiei si nu voiam sa am probleme cu patroana care nu este f departe de ea si eram sigura ca ii tinea partea daca ma duceam la ea sa ma plang. Dupa ce i-am sters unghiile au fost vreo 10 minute de liniste dupa care iar incepuse sa faca misto de mine, m-a pus sa ii aduc o cafea, m-a facut proasta mi-a zis ca a zis cola nu cafea, m-a pus sa ii aduc o apa plata , m-a facut proasta ca mi-a zis minerala si nu a terminat mistoul asta pana a plecat(Statuse vreo 2 ore la terasa). Ah, era sa uit ...mi-a zis ca daca se ridica la mine ma face sa plang. Cand am vazut-o ca a plecat m-am dus dupa ea afara cu o scrumiera plina de chistoace de tigari si i le-am turnat in cap dupa care i-am dat o palma si dupa care am fost imediat despartite de prietenul prietenelei ei ca probabil ca urma sa o las fara unghii. Am facut 7 ani de handball de performanta deci nu va mirati de unde am avut curajul sa dau in ea cu toate ca avea unghiile mai lungi ca degetele mele si sanii mai mari ca, capul meu. A plecat iar a doua zi a venit cu 2 pusti dupa ea la terasa a vb cu patroana care si-a batut joc si ea de mine ca nu ma credea care a fost istoria si am fost data afara de la acea terasa unde repet o duceam chiar f bine ( Nu dau numele terasei, oricum nu mai exista ,a fost demolata:)... In fine, concluzia este ca nu stiu sigur daca am facut bine ce am facut dar acum nu am bani de masterat. Dupa toata aceasta poveste panarama m-a amenintat cu bataia, ca o sa ma umileasca de fata cu prietenii mei dar lucrurile s-au calmat dupa vreo 2 saptamani ca am fost nevoita sa imi schimb numarul de telefon ca eram cautata de diversi indivizi pusi de ea sa ma ameninte... This post has been edited by Cleo: Sep 5 2008, 06:50 PM
Reason for edit: citeste regulamentul
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:33 AM |
|