![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine ma duc la control intrucat am un chist care ma tot sacaie in regiunea axilara, foarte aproape de san.
A mai avut cineva? Mi-ar (ne-ar) fi de folos experienta altora. Constat cu surprindere ca, desi il am de ceva ani, imi e relativ teama de controlul de maine.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Asa..rozy, eu am de mult timp chisturi ovariene...am tot facut tratamente cu anticonceptionale, ba diane, ba yasmin...dupa tratament, mi-au recidivat..anticonceptionalele nu fac altceva decat sa-ti regleze dezechilibrul hormonal temporar..ti-o spun ca am patit-o pe propria`mi piele.....ba m-au operat si de "apendicita", cand de fapt a fost o durere cauzata de un chist in partea dreapta..am facut tratamente peste tratamente, am bagat antibiotice injectabil, duphaston , supozitoare antiinflamatoare, anticonceptionale, antiinflamatoare.. o perioada a fost bine, apoi a recidivat problema..
Ca sa nu zic ca de data asta cineva mi-a recomandat sa iau anticonceptionale Marvelon, de la care am bolit 2 zile..nu e o solutie tratamentul cu anticonceptionale pt chisturi... Am gasit un tratament ceva mai neconventional, mai usor, naturist, care consta dintr-un amestec de ceaiuri, niste supozitoare pe baza de rasini si cataplasme de argila galbena. Acum 1 an cand am auzit de acest tratament, am zis ca e prea complicat, da` dupa ce am bagat atatea pastile in mine, am zis sa incerc...fac tratamentu` de 2 saptamani, si durerile au mai scazut in intensitate..si doamna doctor care recomanda acest tratament sustine ca regleaza si hormonal organismu`, ceea ce e important. Rau nu are cum sa faca ceaiurile alea, supozitoarele alea- care daca nu trateaza ovaru` trateaza hemoroizii si tot e bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daca vrei iti pot da mai multe detalii pe PM...cu intreaga reteta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:52 AM |
|