![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
merge cu ce carne vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa culoarea e asa frumoasa pt ca am pus sos peste ele dar asa, fara sa le acopar si le-am dat la cuptor.
aripioare de pui la grill deci la mine grill inseamna numai rezistenta de sus si o temperatura de 550F am taiat in 2 fiecare aripioare si idealar fi sa mai taiati si din piele. am pus folie de aluminiu intr-o tava, am aliniat frumos aripioarele si cu o pensula (am din aceea de silicon ) am uns aripile cu sos. am avut din cel picant si din cel dulce. de vazut la sosuri se dau la cuptor dar cu gratarul pe treapta a 2-a (de jos in sus) altfel se ard cand se coloreaza se intorc se ung si se dau din nou la cuptor reteta pe care am incercat-o spunea ca si dupa ce s-au prajit sa le ungem putin au iesit lipicioase, dar bune. le-as fi vrut ceva mai rosii. cred ca trebuia adaugat boia in sos (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) poate are kalua vreo alta reteta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_2487.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:01 AM |
|