![]() |
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa nu ma bateti ca am deschis un topic nou (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar ori n-am stiut eu unde sa caut, ori nu exista decat unul cu recomandari ginecologi si inca unul cu dermatologi.
Asta iarna am fost putin racita si am tot folosit Olinth. Cam 2 luni. Problema e ca dupa ce am renuntat la el nasul meu a ramas infundat. Si, mai nou, am inceput sa am si ceva dureri de cap, cam ca la sinuzita. Asa ca m-am decis sa fac vizita mult amanata la ORL. Vreau recomandari de la cele care ati auzit, ati fost pe la medici ORL buni. M-ar interesa in special cabinete private sau la clinici private, nu-mi face nici o placere sa astept la cozi infernale pe holuri mizele de spital de stat. Propun ca in topicul acesta sa se faca solicitari de review-uri pentru anumiti medici, sau recomandari, sau orice altceva mai e nevoie. E bine sa invatam din experienta altora... ps: cineva acolo sus m-a inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu propuneam topicul acesta ca sticky, si pentru toate domeniile, nu neaparat pentru orl. Intr-adevar, e mai simplu sau cauti atunci cand ai o problema la topicul aferent... dar e si putin incomod sa deschizi cate un nou topic pentru fiecare domeniu medical... This post has been edited by Neith: Sep 4 2008, 08:24 PM |
|
|
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deeeeeci. Am fost la ORL la o doctorita foarte draguta si amabila. M-a diagnosticat cu rinita alergica ( la pisici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ) si deviatie de sept nazal. Mi-a dat tratament cu claritine 10 zile si cu Vibrocil de 2-3 ori pe zi 7 zile. Mi-a explicat clar ca daca nu vreau sa dau pisica n-o sa scap nici cum de rinita chiar daca iau un pumn de antialergice si sa ma gandesc serios la o operatie de deviatie de sept. A facut cineva o astfel de operatie? Cum e? Cum te simti dupa? Se face anestezie locala sau generala? Cat trebuie sa stai in spital?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:44 PM |
|