![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Avand in vedere ca mi-am luat o locuinta a mea proprie (o garsoniera momentan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), acum sunt in mari oscilatii si confuzii privind amenajarea, utilarea etc. Trebuie luat totul aproape de la zero: zugravit, gresie, faianta, cabina de dus, parchet, termopane, usi, mobila samd tot tacamul! Ma gandeam poate si la ceva modificari.
Dar nepreocupandu-ma pana acum de subiectele astea deloc si in plus, nefiind de mult in Bucuresti, habar nu am ce magazine sunt ok, la ce sa apelez, de unde sa incep, de unde sa cumpar! Bineinteles, mi-ar placea o mobila super draguta, multa lume recomanda Ikea. Sincer habar nu am cum e, nu am fost niciodata la ei, m-am uitat doar prin niste cataloage. Si restul, de unde le iau?! Nici privind culorile, nu sunt deloc lamurita, desi ai mei spun ca e ultima problema pe care ar trebui sa o am! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa consult si niste feng-shui-uri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt de fel perfectionista, si as vrea sa am totul perfect si cu bun gust! Alte recomandari aveti? Orice sugestie, idee ar fi binevenita, pentru ca dupa cum vedeti sunt pierduta in ceata! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vi se pare ca au terminat repede? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) De lucrat au lucrat bine, nu pot sa ma plang. Oricum, cred ca le par una dintre cele mai nesuferite si ciufute cliente: aici nu imi place, mai da o data, muta aia acolo, ba nu mut-o in partea cealalta etc,noh sunt greu de multumit.
Dar pana la urma a iesit bine..maine cred ca ma mut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Problema e ca nu gasesc mobila cum imi dorisem eu si o sa stau deocamdata mai nemobilata. Insa ma enerveaza ca iar s-au bagat ai mei la cumparat, care nu au rabdarea mea si bineinteles ca nici stilurile noastre nu coincid deloc. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) O sa ma mai duc si eu o data la Ikea si o sa studiez cu atentie oferta. Meg, voi ce modificari vreti sa faceti de luati totul de la zero? Geo, si ai gasit ceva in genul a ceea ce spuneai? Tu de unde iti iei, Galati sau Buc.? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 10:52 PM |
|