![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stim cu toate cat de importanta este mai ales incaltamintea de sport, este o alegere individuala pentru ca practicam diverse sporturi si avem picioare diferite, cu toate astea va intreb ce incaltari purtati la ce fel de sport si cat sunteti de multumite de ele?
Eu am platfus si ma impac foarte bine cu o pereche de Asics (modelul nu-l mai stiu) pe care-i port la orice fel de sport. Sunt singurii de la care nu ma dor picioarele. Am avut Reebok pentru aerobic si-mi terminau picioarele. |
|
|
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine, eu? Am gresit cu ceva? :-s
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incaltarile de sport se aleg functie de sportul practicat, suprafata pe care se folosesc si forma piciorului.
Se cunosc firmele care au calapod mai ingust- de exemplu Adidas- altele mai lat. Inainte de a cumpara o pereche este indicat sa incerci mai multe modele de la firme diferite ca sa poti alege combinatia perfecta intre piciorul tau si pantoful de sport. Aceleasi reguli se aplica si la clapari, role, patine orice incaltaminte dedicata unui anume sport... Daca incaltamintea nu este comoda si ca un fulg, nici sportul respectiv nu o sa-l faci cu placere... Este menita sa te ajute in nici un caz sa te impiedice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mie mi se potrivesc Mizuno, Avia, New Balance- de alergat ; Mizuno-volei; Adidas- tenis iar pentru activitati outdoor in general Merrell rocks:) This post has been edited by bulina: Sep 9 2008, 07:44 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 07:18 AM |
|