![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
am invatat sa fac si eu un cocktail, bautura nationala a cubanezilor, se cheama "mojito"
o ramurica de menta (ei o tineau la gheata) se freaca cu o lingurita de zahar intr-un pahar. se toarna peste ea rom alb (eu pun Havana Club), cam 50-100 ml, depinde cat va place de tare. Se adauga apa minerala pana la aprox. 200 ml. Se serveste cu cuburi de gheata. Este bine sa fie lasat vreo 5-10 minute inainte de a se servi, sa se patrunda aromele. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am baut in dupa-masa asta martini lychee, foarte fain dar din cale-afara de mult a fost pt mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) deci m-am cam cherchlit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
reteta pe net ar fi 6linguri de lichior de lychee + 3lingur de vodca + 1 lingura de suc de lychee. eu aveam si 2 fructe de lychee in pahar. |
|
|
bulina |
![]()
Post
#3
|
Musafir ![]() |
Eu il fac o masura vodca, o masura Soho, 2-3 masuri suc de lychee dupa cum il vrei de tare. (IMG:http://lh3.ggpht.com/BulinaPoze/SMRB4AeiciI/AAAAAAAAAYg/dxHT3CLnYOY/s640/DSC_0001.JPG) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:30 PM |
|