IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Recomandari Medici - ORL
Neith
post Sep 4 2008, 08:18 PM
Post #1

Musafir

Sper sa nu ma bateti ca am deschis un topic nou (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar ori n-am stiut eu unde sa caut, ori nu exista decat unul cu recomandari ginecologi si inca unul cu dermatologi.
Asta iarna am fost putin racita si am tot folosit Olinth. Cam 2 luni. Problema e ca dupa ce am renuntat la el nasul meu a ramas infundat. Si, mai nou, am inceput sa am si ceva dureri de cap, cam ca la sinuzita. Asa ca m-am decis sa fac vizita mult amanata la ORL. Vreau recomandari de la cele care ati auzit, ati fost pe la medici ORL buni. M-ar interesa in special cabinete private sau la clinici private, nu-mi face nici o placere sa astept la cozi infernale pe holuri mizele de spital de stat.
Propun ca in topicul acesta sa se faca solicitari de review-uri pentru anumiti medici, sau recomandari, sau orice altceva mai e nevoie. E bine sa invatam din experienta altora...

ps: cineva acolo sus m-a inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu propuneam topicul acesta ca sticky, si pentru toate domeniile, nu neaparat pentru orl. Intr-adevar, e mai simplu sau cauti atunci cand ai o problema la topicul aferent... dar e si putin incomod sa deschizi cate un nou topic pentru fiecare domeniu medical...

This post has been edited by Neith: Sep 4 2008, 08:24 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
claudia_electra
post Sep 10 2008, 10:40 AM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

E o operatie pur manuala, nu se face cu laser din cate am inteles. Stiu ca unele clinici spun asa ceva dar se pare ca mint cu nerusinare. Eu nu am cerut mai multe detalii pt ca daca dorm si nu vad, de ce sa ma sperii inutil? Nasul meu arata perfect acum, si mai si functioneaza bine. Ce ma intereseaza ce daltite au poposit pe acolo cand eu nu stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Neith   Recomandari Medici - ORL   Sep 4 2008, 08:18 PM
Maàt   Din pacate nu se poate face un singur topic pentru...   Sep 4 2008, 08:52 PM
Lexie   Neith, ce ai tu ai exact ce am avut si eu in iarna...   Sep 4 2008, 09:13 PM
Neith   Asta stiu. Nu ma mai ating de Olinth in veci! ...   Sep 4 2008, 09:18 PM
Lexie   Asa s-a manifestat si la mine, nu puteam dormi nop...   Sep 4 2008, 09:22 PM
Neith   Si eu dorm cu gura deschisa noaptea. Partea proast...   Sep 4 2008, 09:28 PM
Neith   Deeeeeci. Am fost la ORL la o doctorita foarte dra...   Sep 9 2008, 01:01 PM
claudia_electra   am facut eu saptamana trecuta. sper sa-mi amintesc...   Sep 9 2008, 03:01 PM
claudia_electra  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 04:08 PM