![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai stiu ce sa ii fac compului meu. Dupa o cadere de tensiune de la Electrica a inceput sa imi faca tot felul de figuri de genul : se reseteaza la 10 minute, jumate de ora.
Sursa am testat-o si pare ok , cu televizorul si restul aparatelor nu am nici o pb. Nu stiu ce poate sa aiba.Mai imi facea figuri din astea cand aveam un cooler mai mic si se supraincalzea procesorul . Dar am verificat si temperatura procesorului si e ok. Sfaturi ?? Sugestii?? Sunt un car de draci :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
lalu a apasat pe butonul gresit se pare. am si eu mesajul
turn on Dualview 1. Right-click pe desktop apoi click Properties. 2. In Display Properties cutia de dialog click pe Settings. 3. Click Display list si selecteaza monitorul tau extern. daca nu vezi listate mai multe monitoare inseamna ca hardware computerului tau nu are Dualview. 4. selecteaza Extend my Windows desktop onto this monitor. 5. Click Identify. Windows XP afiseaza o lista mare pt a identifica monitor tau. Drag si drop icnita de monitor ca sa se potriveasca cu felul in care-s aranjate fizic monitoarele atle 6. Click OK. http://www.microsoft.com/windowsxp/using/s...s/monitors.mspx |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 12:17 PM |
|