IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Medici buni
miram
post Dec 12 2005, 01:12 PM
Post #1

Musafir

Cine imi poate recomanda un medic ginecolog foarte bun din bucuresti?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Philia
post Sep 10 2008, 06:36 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fetele din Craiova, stiti un medic ginecolog bun?
Maica-mea are unul, dar eu am fost o singura data la el si nu mi-a placut. E genul de doctor "batran", cu care nu se poate discuta prea bine.

+Quote Post
danati
post Sep 10 2008, 08:20 PM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(Philia @ Sep 10 2008, 07:36 PM) *
Fetele din Craiova, stiti un medic ginecolog bun?
Maica-mea are unul, dar eu am fost o singura data la el si nu mi-a placut. E genul de doctor "batran", cu care nu se poate discuta prea bine.

Pe mine m-a operat acum cativa ani doctorul Georgescu-Braila. Stiu ca e sef de clinica sau asa ceva la spitalul 1 dar nu mai stiu daca il gasesti si pe la vreo clinica privata. Eu l-am abordat la clinica unor arabi, dar intre timp aceasta s-a inchis. Mie mi s-a parut super, chiar daca e mai in varsta putin, e bine pregatit si foarte atent la detalii, te asculta si iti explica ce si cum...
Si acum cateva luni, daca n-am mai reusit sa dau de el, am mers la doctorul Radulescu si nu mai stiu cum, are cabinet pe la fosta Tarancuta, daca stii unde e. De la Universitate spre gara, in curtea unei case, pe stanga.
A fost OK, are aparatura buna, ecograf si un aparat cu care iti arata pe ecranul unui monitor colul tau si altele. Mi s-a parut numai ca a exagerat putin cu medicatia, erau cateva medicamente puternice care se cam suprapuneau ca si actiune...
Dar din cate am auzit este bine pregatit, a lucrat cativa ani in Africa de Sud si are ceva din stilul de "afara".
Sper ca ti-am fost de folos, noapte buna !

+Quote Post

Posts in this topic
miram   Medici buni   Dec 12 2005, 01:12 PM
catalina77   Re: Medic bun   Dec 13 2005, 02:59 PM
mititik   Re: Medic bun   Dec 13 2005, 03:02 PM
miram   Re: Medic bun   Dec 15 2005, 06:17 PM
ellle_ni   Re: Medic bun   Dec 16 2005, 03:04 PM
melania  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 11:14 PM