![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate sunteti si voi ca mine, pe alte meleaguri trebuie sa gust macar mancarurile si produsele specifice tarii/regiunii respective. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate venim cu noi retete sau ne ajutam reciproc sa gasim o anume reteta a unei mancari care ne-a placut atat de mult in concediu. Ultimul meu concediu l-am petrecut in Croatia. Mancarea croata se aseamana celei romanesti in mare. Ce-mi place mult la ei sunt cavapcici (un soi de mititei), pe care-i servesc cu rondele de ceapa si ajvar (un fel de zacusca, a carei ingredient principal sunt ardeii). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 08 From: Timisoara Member No.: 4,636 ![]() |
Scuze happyCat, nu am mai intrat in ultimele zile pe forum.
Despre mancarea libaneza. Nu imi mai amintesc numele, dupa cum ziceam, dar aveau multe plicuri de aluat cu diverse umpluturi: carne, branza, legume. De asemenea am mancat tabule (salata cu rosii, patrunjel si lamaie.) si salata de vinete, dar avea un cu totul alt gust decat la noi. Ingredientul de baza in porice mancare era lamaia. Am vazut ca este si in bucuresti restaurant libanez. Merita incercat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:08 PM |
|