![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,698 ![]() |
Deci...dupa un esec care a durat 1 an jumate am vrut sa scap de durere nemaiputand sa o refulez,ca atare dupa 5 luni am intrat intr-o relatie desi...oarecum impotriva vointei mele,adica lucrurile m-au luat cam prin surprindere pt ca se petreceau prea repede.Acum e...ok cand sunt cu el e o MARE atractie intre noi,ma simt bine langa el,cateodata chiar mi-e dor de el desi ne vedem zilnic.Problema e ca "cica" ma iubeste si...vrea sa se insoare cu mine (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) iar eu nu stiu nici ce sa fac ,nici ce simt nici....nimic.am 26 de ani si ma gandesc ca ar fi timpul,iar tipul e foarte ok dar...pe mine inca ma doare acel esec (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) inca exista in mintea mea si inca ma doare si incepe sa-mi vina in minte tot ce era frumos pentru ca pana acum am facut eforturi uriase sa nu ma gandesc deloc sau sa ma gandesc la ce nu a fost frumos,sa pot uita,sau poate am vrut sa-l urasc dar...
Ok,am deviat destul "2 be or not 2 be?"exista tot ce trebuie mai putin feeling din partea mea This post has been edited by herminairina: Sep 12 2008, 12:29 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Trecutul nu se mai schimba. Gata. Ala e. Am facut alegeri proaste? Asta e. Life goes on! Greselile le platim pe parcurs si uite asa mai invatam ceva.
Atractia sexuala cu sentimentele nu merg mana-n mana mereu. Deci nu mai cauta scuze in trecut pt ca nu-l iubesti pt tipul de azi. Se intampla si la alte case, se intampla si invers. Mie mi se pare foarte simplu de rezolvat dilema: mai stai o vreme pt ca-i un partener bun in pat sau sa pleci sa-ti cauti un fat-frumos. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:24 PM |
|