![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
Buna! in ultimul timp parca mi-au imbatranit sprancenele, au o culoare foarte gri (natural sunt satena si de ani intregi vopsita roscat inchis). pana acuma mi le faceam cu un creion maroniu-roscat si am facut greseala sa ma las pe mana unei cosmeticiene care mi le-a vopsit negre, desi am specificat ca nu vreau acest lucru.
As vrea sa mi le colorez acasa, dar nu stiu exact cum si cu ce. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 28-August 08 Member No.: 4,579 ![]() |
Poate cineva sa-mi recomande o vopsea calitativa pentru gene din comert accept si varianta salonului dar daca stiti cumva si pretul:)Momentan folosesc kallos dar nu sunt prea multumita,in ce sens, pe moment se vad extraordinar genele dar dupa chiar o zi deja se pierde tot farmecul si e pacat:(
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
Poate cineva sa-mi recomande o vopsea calitativa pentru gene din comert accept si varianta salonului dar daca stiti cumva si pretul:)Momentan folosesc kallos dar nu sunt prea multumita,in ce sens, pe moment se vad extraordinar genele dar dupa chiar o zi deja se pierde tot farmecul si e pacat:( Esti din Bucuresti? Daca da, incearca la Contrast, au f multe nuante de vopsea profi pt sprancene...f buna! Totusi, nu imi amintesc exact daca poti cumpara de acolo ca persoana fizica...eu mereu cand imi iau ceva de acolo, imi iau printr-o prietena care isi aprovizioneaza salonul de cosmetica de la ei... Daca vrei, ma interesez... P.S. Lady cea "care da ban fara sa clipeasca" ( ma amuza teribil treaba asta!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) sa stii ca nu-i reclama...nu da!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by zizilll: Sep 13 2008, 12:12 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:22 PM |
|